Noodverlichting

Noodverlichting

Hier vind u alle diensten die wij te bieden hebben omtrent noodverlichting

Een deskundig onderhoud door mensen die daarvoor zijn opgeleid van uw nood/vluchtwegverlichtingsinstallaties is van levensbelang. Het onderhoud van deze installaties houd namelijk niet op bij het vervangen van de tl-buis. Nood/vluchtwegarmaturen kunnen ook onzichtbare defecten bezitten zoals defecte accu’s of defecte printplaten. Tevens zijn er vaak foutieve pictogrammen aanwezig of te weinig armaturen (bijvoorbeeld na een verbouwing). Bij een deskundig onderhoud van uw noodverlichtingsinstallatie is dus een must. Bij HoSec B.V. kan u terecht voor Onderhoud, Projectie & levering van uw nood/vluchtwegverlichting.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Onderhoud noodverlichting

Het juiste onderhoud van nood/vluchtwegverlichting is van levensbelang. Wij zijn opgeleid om op de juiste wijze onderhoud uit te voeren.

Projectie noodverlichting

Noodverlichting of Vluchtwegverlichting?
En waar hoort het geplaatst te worden. HoSec B.V. kan u van de juiste projectie voorzien voor uw pand.

Vlucht/noodverlichting

Onder noodverlichting wordt simpelweg vervangingsverlichting verstaan. Dus eigenlijk verlichting die het overneemt van de normale verlichting wanneer de spanning uitvalt. Vluchtwegverlichting zorgt er voor dat u veilig het pand kan verlaten bij spanningsuitval d.m.v. armaturen met pictogrammen.